Ny bok Linda Olsson!

Author: Amoroso / Etiketter:


På Linda Olssons hemsida finner jag att det kommer en ny bok "någon gång nästa år" (skrivet i dec 07) "Sonat till Miriam". Upplevelsen efter Nu vill jag sjunga dig milda sånger, har ännu inte stillat sig. Jag svävar på små moln. Ser att Albert Bonniers förlag skriver att den ska komma ut i juni 2008. Jag längtar redan!
* Min favoritförfattare Linda Olsson har kommenterat i min lilla blogg. Ni kan förmodligen föreställa er hur stort detta känns. Tack Linda för din kommentar och för en fantastisk bok, ser verkligen fram emot denna kommande *

8 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Underbart att höra! Jag har just läst ut "...milda sånger". Fantastisk!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Javisst är den helt fantastisk?! Språket är så stilla och poetiskt!

Linda sa...

Den är klar! Faktiskt. Bok nummer två. Den svåraste, säger de. Men nu finns den och i Sverige kommer den ut (först i hela världen) 10 juni!
Gud vet hur den kommer att tas emot. Men nu är det ingenting mer jag kan göra.

Linda Olsson

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Fantastiskt! Lika fantastiskt som att min favoritförfattare har hittat hit till min lilla blogg :-) Nu vill jag sjunga dig milda sånger har verkligen berört mig djupt! Och alla som jag rekommenderat den till, kommer tillbaka med samma hänföresle. Ser verkligen fram emot Sonat till Miriam! Fast jag kan verkligen föreställa mig att väntandet nu är det allra värsta, precis som du säger.. Att sätta punkt och anse sig "färdig" :-)

Ango sa...

Åh, vad härligt!
Nu finns det ännu en anledning till att se fram emot sommaren!
Det är underbart att se att författare "kliver runt" och kommenterar i bloggar! Det uppskattas verkligen!

Kram
/Ango

britten sa...

å jag har längtat efter hennes nästa bok ända sedan jag läste milda sånger ooo så underbart vad glad jag blir..Tack ! you made my day..å så roligt med kommentaren..

Anonym sa...

Hej!
Av en slump hittade jag till din blogg. Efter lite klickande i din blogg finns du nu i mina 'bokmärken' - bloggar jag ska titta efter innan böcker köpes in!

'Nu vill jag sjunga dig milda sånger' läste jag sommaren 2007 men än går jag på vita moln när jag tänker på boken och när jag tipsar andra om den. Vad härligt att bok nr 2 är här nu! Idag har jag möjligheten att springa förbi en bokhandel för att köpa den då förskolan har planerigsdag och jag är hemma med lillen! Kommer inte kunna låta bli att 'smygläsa' hela dagen fastän lillen springer runt i huset! Inget får komma emellan - om jag får vara lite lite ego...

Tack och ha en fortsatt bra dag!

Mvh
Sermin

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Sermin: Härligt att du har hittat hit till min blogg! Välkommen!!Hoppas du fick tag i Sonat till Miriam. Biblioteket har fångat in min reservation så jag kan hämta den imorgon, längtar!! Sedan blir det att stänga in sig och bara sträckläsa... :-) Ska bli spännande att höra vad du tycker sedan!