Kråkprinsessan Annika Bengtsson

Author: Amoroso / Etiketter: , ,


Oerhört stark debut! Vi får följa Solbritt, som är placerad på en rättpsykiatrisk klinik. Kråkprinsessan, som hon kallar sig, bär på ett stort mörker. Hon är övertygad om att hon bor på ett hotell. Det enda problemet är att folk har nycklar och serverar hotellgästerna piller. Två gånger i veckan träffar hon "hotelldirektören" som ställer närgånga frågor. Han ber henne skriva om sina tankar. När hon kommer till Jan så finns det inte längre några ord. Sakta men säkert blir både Solbritt och läsaren varse, om vad som faktiskt har hänt. Kråkprinsessan berör det mest smärtsamma som en männi­ska kan uppleva. Den här boken kommer definitivt att bli en topp 2008 bok.

6 kommentarer:

britten sa...

å så spännande den lät men hur i hela fridens namn ska jag hinna med att läsa allt bra som du tipsar om nu...nu läser jag om borderline...spännande..kram kram

Sara sa...

Jippi, snart är det bokrea:) Sambon har nyss åkt in till stan för att samla in bokreatidningar, ska bli kul att bläddra i och jämföra priser. Har du nån bok du kan rekommendera att köpa på bokrean, ett måste liksom? Trevlig helg!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Britten: Ja, den är riktigt intressant! Kram

Sara: Jag ska garanterat köpa Ray Kluuns En sorts kärlek, och Zoe Heller Anteckningar om en skandal från Bokus. Sedan blir det Moberg boxen med hela Utvandrarserien, billigast på Cdon. De flesta rear också Berlinerpopplarna så den blir ett bonusköp! Vad ska du köpa?

Sara sa...

Barnbrudar av Thunander som du tipsade mig om vill jag försöka få tag i och sommarbarn av Katerina Janouch, fast den har jag tyvärr inte hittat i bokreabilagorna. Sen blir det säkert nån heminredningsbok och kokbok.

britten sa...

hämtade ut ett beställt bokpaket häromdagen och så ledsen jag blev när bara 1 bok av 4 var rätt . Dom andra var felleveranser...så nu väntar jag nog på bokrean..ska läsa färdigt .." sänder på..
sen " tapetboken "...min fot gör ont nu och jag kan int egå så mycket så jag gissar det blir myck läsa för mig ett tag..ha en fin kväll

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

sara: Ja den borde alla läsa! Har inte heller sett Janouch i någon bilaga.

Britten: Åh vilken miss! Så irriterande när man äntligen får hem allt det där man längtar efter och så är det FEL! Usch. Hoppas att du haft en mysig kväll ändå, med de andra böckerna!!