Bokrea!

Author: Amoroso / Etiketter: ,


Idag börjar bokrean! Jag älskar egentligen att gå runt och känna på böckerna, trängas med folk och bli trampad på, men i år fick det bli nätbutikerna för min del. Detta är vad som trillader ner i korgen:

Moberg box 08 (hela serien om Utvandrarna)

Marie Hermanson Mannen under trappan

Ray Kluun En sorts kärlek

Zoe Heller Anteckningar om en skandal

Zoe Heller Everything you know (jag vet, inte rea men den trillade ner ändå, ni vet hur det är....)

Vad ska ni fynda?

7 kommentarer:

britten sa...

ska gå nuuuu..spännande.berättar sen

Spectatia sa...

Tror inte det blir så mycket rea på mig, men jag ville bara tjoa till lite när jag ser att du köpte Zoe Heller. Anteckningar om en skandal är lysande! Den andra är inte lika bra, men helt okej den också. De är väldigt olika trots samma författare.

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Britten: Ska bli spännande att höra hur det gick!

Spectatia: Zoe Heller är otrolig! Jag är också nyfiken på The believers som kommer ut nu i mars..

Älfgärdet sa...

Jag har lagt ner mycket in min adlibris-korg, men en del ska nog plockas bort... Blir endast nätshopping för mig med, men Zoe Heller låter lockande & några klassiker säkert! Håller just på med Paulo Coelho "Vid floden Piedra..." helt otrolig, en bok precis för mig, så jag måste nog shoppa några av hans andra!

Elaine sa...

Jag älskar bokrean! När jag bodde i Sverige på mitten av 80 talet så var vi alltid i bokaffären när de öppnade, tror det var kl sju på morgonen. Det kändes alltid lika spännande med alla bokhögar som bara låg och väntade.I år har jag inte helt hängt med men ska ta mig en titt på nätet.....
Tack för hälsningen!
Klem

Kerstin sa...

Jag var på Akademibokhandlen igår, men jag fick bara med mig några barnböcker därifrån. Hade siktat in mig på ett par faktaböcker till mig, men de var redan slut. Idag blir det en sväng till Bokia.
//Kerstin

Sara sa...

Jag har bara varit på bokrean i 1 bokhandel,men där fann jag Flyga Drake av Khaled Housseini för bara 48 :-! Sen blev det två heminredningsböcker också. Det kommer säkert bli fler fynd framöver:)