Lady Chatterlys älskare

Author: Amoroso / Etiketter: , ,


Finns det något bättre än att krypa ner framför en god film när man känner sig lite halvsjuk? Jag passade på att se Lady Chatterlys älskare, och av respekt till min nattarbetande make som behövde sova ut, så såg jag den därför LJUDLÖS. Och tänka sig, den magiska filmupplevelsen gick mig totalt förbi. Istället smög där runt en hispig kvinna vars kroppspråk höll på att reta gallfeber på mig. Vilka gigantiska mängder med strumpbyxor hon måste ha slitit ut, genom att så slarvigt springa runt i skogen. Om åtminstone den så kallade sexiga skogvaktaren hade varit något att hänga i julgranen. Men icke, icke. Kanske är den bättre med ljud på? Boken är definitivt bättre.

3 kommentarer:

mrs. b sa...

Tänk, jag tycker precis tvärtom. Gillade verkligen filmen (men såg den å andra sidan med ljud) och står inte ut med boken. Fast filmen baseras ju på en tidigare version av Lady Chatterleys älskare där 'paret' skildras mer sympatiskt (dvs inte bara sex, känslor också). Det är antagligen därför jag föredrar den.

Amoroso sa...

Mrs B: Det var just allt det där UTÖVER sexet och alla de otaliga strumpebanden som jag saknade i min LJUDLÖSA version :-)

Maria sa...

Haha, vad lustigt det låter. :)