Ljuvliga påskhelg!

Author: Amoroso /


Inget går upp emot känslan av att vara ledig :-) Jag har alltid tyckt om påsken. Den har inte samma krav på sig som andra helger. Särskilt härlig känns den i år, när vi bara ska vara hemma och mysa. En liten bonus är förstås snöyran och vinden som drar runt knutarna. Passar bra för att krypa upp i soffan med en massa goa böcker. Har en hel hög från bibblan som ska läsas.. Bland annat några godingar av Agneta Ara och Irène Némirovsky. Kanske blir det också dags att börja läsa Söner och älskande. Den drar där den ligger och väntar på nattduksbordet.. Önskar alla er som kikar in en riktigt härlig påskhelg!


Lite tid över? Kika in på denna listan, Dr. Peter Boxall's 1001 Books You Must Read Before You Die. Hur många kommer ni upp i?
(bild lånad från Fönster mot gården)

3 kommentarer:

Elaine sa...

Kollade in 1001 listan och konstaterade att jag har några kvar att läsa....(ler)......
Faktiskt har jag inte läst en enda bok den här påsken, har bara löst korsord, sett på tv och inte gjort någonting. Lite ovanligt för att vara mig men ...skönt.

Mitt närmsta bibliotek är så litet och alla bra böcker är utlånade hela tiden. Måste sätta sig upp på listor för att få tag i de mest attraktiva böckerna.
Har du något tips på bra deckare. För att slippa vänta i evigheter måste jag köpa och då är det väldigt ok att någon har läst och kan rekommenera......
Ha en fortsatt trevlig påsk!
Klem!

Sarah sa...

Jag kollade också in 1001 listan och fick nästan dåligt samvete. En del av de där böckerna känns det som om man måste ha läst, eller är böcker som jag har tänkt läsa jättelänge, men aldrig tar itu med.

Jag fick i alla fall ihop 18 lästa böcker och 6 stycken som står i min bokhylla och väntar på att bli lästa.

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Elaine: Det är ungefär vad jag har gjort också, slappat. Och gått långa härliga promenader!
Hrmm.. klurar på deckare.. Läste själv Där tvivlet gror av Thomas H. Cook för ett tag sedan, gillade den! Annars tycker jag om Mats Ahlstedt. Det finns ju så många kvinnliga deckarförfattarinnor nu men mitt intresse för dem har lite klingat av...För fem- tio år sedan läste jag sjukt mycket deckare men nu blir det inte så mkt!

Sarah Ingen klassiker av dem som du vill läsa som vi kan ha med i klassikerutmaningen?