Efterlängtade fortsättningar!

Author: Amoroso / Etiketter: ,


I oktober kommer fortsättningen på En sorts kärlek med fantastiska Ray Kluun. Den påverkade mig starkt, och för er som har missat vad den handlar om, så får vi följa ett par, som får beskedet att kvinnan har cancer. Mannen är, och fortsätter vara notoriskt otrogen ända fram till slutet. I Änklingen, som enligt Adlibris kommer ut i oktober, får vi se vad som händer efteråt, hur Sten går vidare med sin lilla dotter. Eller inte går vidare, kanske är rättare sagt efter att ha läst vad Adlibris skriver? Ska ni läsa den? Jag vet faktiskt inte. Den första var så stark, tror kanske att jag vill att den känslan ska förbli kvar i minnet.

På tal om fortsättningar, så har jag nyss fått tag i Ragdes tredje bok i serien om Berlinerpopplarna. Den är visserligen på norska, men ibland finns det helt enkelt inte tålamod att vänta på översättningen :-)

6 kommentarer:

Nygammalt sa...

Vilken hemsk bok...
Men bilden var vacker.
Kram.

britten sa...

å jag vill nog läsa fortsättning, och Berliner popplarna var så underbar så det köper jag direkt det går./ kram min vän hoppas du mår bra

Laila sa...

Hej!
Vad heter den tredje boken i trilogin? Jag läser den gärna på norska. Var har du fått tag på den?

Laila

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Ligge i gronne enger! Jag lånade min på bibblan, men den finns på Adlibris. fast där är den väldigt dyr, så försök få ditt bibliotek att köpa in den! :-)

Laila sa...

Hej!
Nu har jag kollat på Adlibris och den är verkligen jättedyr! Mitt bibliotek brukar vara duktiga att ta hem det man förslår, men jag tror nog gränsen går vid norska böcker. Jag får nog försöka vänta till det kommer en översättning.
Laila

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Britten & Laila: Bara att hålla ut till augusti!!! Den svenska titeln kommer att vara Vila på gröna ängar..