Inred med böcker Alan Powers

Author: Amoroso / Etiketter: , ,


Aporopå vår utmaning att bygga upp en boksamling.. Börjar det gå lite väl långt eller är det helt naturligt att betrakta böcker som inedningsdetaljer?
Snart kommer väl guideböcker om hur vi ska inreda våra bokhyllor som kändisarna.:-) Eller det kanske redan finns?
Någon som vågar erkänna att boken lockar? Eller får vi helt enkelt bilda en anonym förening... För lite sugen blir man... ?

4 kommentarer:

AnnCharlott sa...

Jo, lite lockar den. Men samtidigt börjar jag bli urled på alla dessa inred, piffa, bygg om, planera trädgård-program och böcker, med mera, med mera.

Amoroso sa...

Håller med dig, följer heller inte ett endaste inredningsprogram, roligare att få inspiration genom böcker (där man själv väljer stilen) och inredningstidningar...

britten sa...

nina cassin lägger jag på minnet....inreda med böcker ? njaaa böcker är ju så vackra så varför inte men som " simon och Tomas " gjorde i sitt program ..nä där går min gräns...kram förövrigt är jag också utled på inredningsprogram

Catrin sa...

Låt mig tipsa om en annan, äldre bok i samma genre som är min absoluta favorit i avdelningen "coffe.-table-books". At Home With Books av de tre författarna Estelle Ellis, Christopher Simon Sykes och Caroline Seebohm. Här finns texter och bilder om och på kända boksamlingar (såväl privata som mer offentliga), tips om hur du bygger upp din boksamling och inreder med den och kring den, lite om bokbinderi, hur man tar hand om sina böcker på bästa sätt men framför allt massor av härliga och inspirerande bilder från bibliotek to die for.