Sex Sara Villius

Author: Amoroso / Etiketter: ,


Det mest mästerliga jag läst på länge! Här möter vi elvaåriga Myra, som under en sommar möter den betydligt äldre CF, som är så snäll mot henne och som verkligen ser henne. Istället för att åka på sommarläger, lurar de mamma och hon får följa med honom till Frankrike.

Romanen handlar också om vuxna Myra, som lever i ett olyckligt äktenskap, Som längtar efter en man som står för trygghet. Den handlar om att ta hand om ett barn, om att vara ett barn. Att alla gränser suddas ut och att blanda ihop alla känslor, dået och nuet. Om beroende, en längtan efter att vara älskad och framförallt om svek.

Säger bara, läs, läs, läs!!

8 kommentarer:

Anna sa...

Den här boken lånade jag förra veckan! Jag har dock inte hunnit läsa den än, men det är på gång. Med tanke på ditt beröm av den kanske jag borde ta den som nästa bok jag ger mig in på.

Ingela sa...

Har skrivit upp "Sex" på min läslista. Tidigare har ingen övertygat mig att den är läsvärd nämligen. Men det gjorde du!

Trevlig helg!

Ingela

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Rekommenderar den verkligen! Blir avunddsjuk på er som har hela äventyret kvar :-)

Anna sa...

Jag tyckte tyvärr inte alls att den var så fantastisk. Även fast jag gillar hennes sätt att beskriva det "lilla" rumtomkring. Läs gärna vad jag skrev om den i min blogg: annasbokhylla.blogspot.com

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Anna: Hehe håller med dig om omslaget! Det är verkligen fantastiskt! Men historien tar jag direkt till hjärtat till skillnad från dig! Trist att du inte gillade den. Har du läst hennes tidigare böcker? Har fått hem dem från bibblan nu så jag tänkte påbörja dem nästa vecka.

britten sa...

å var hittar du alla bra böcker..jag längar så jag mår illa tills jag får tag i den boken för det låter verkligen som en bok som jag baaaara kommer att älska..kram min vän och ha en bra helg..

Maria sa...

Låter intressant. :)

niffin sa...

Denna åker upp på min läslista genast efter vad du skrev! :)