1001 böcker du måste läsa innan du dör Göran Hägg

Author: Amoroso / Etiketter: ,


Nu finns den trevliga boken "1001 böcker du måste läsa innan du dör" ute. Tävlingsmänniska som man är, kanske det vore idé att utmana sig själv? "Vill läsa" listan kommer att öka markant, det är ett som är säkert. Kanske någon som har andra fantaifulla idéer till hur man kan använda denna "lilla" juvel? Som vanligt vill man väl säkert slita av sig håret på grund av urvalet av vissa titlar...?

6 kommentarer:

Therese sa...

Hihi, vi kanske skall ta det här som nästa års utmaning!? Att läsa dessa bcöer som finns i den här boken.. Eller ja, iaf påbörja det projeketet! =)

Amoroso sa...

Oh herregud det här låter farligt.. Vad ska man börja med? Säga upp sig ifrån jobbet, flytta ifrån familjen...? :-) Hur ska vår vän TIDEN räcka till??!! Fast det är onekligen en mkt bra idé.... Kanske något att spinna vidare på??

Kerstin sa...

Förhoppningsvis kanske man redan läst några av böckerna som finns med, men 1001 stycken!!!! Mitt mål i år är att läsa 100 böcker och det verkar jag nå upp till. Det skulle betyda att jag borde kunna läsa 1001 böcker på ca 10 år =)

halvar sa...

Förlåt för det här, men välkomna att titta in även på min bokblogg. Boktips kan man ju inte få för många av.
http://halvar.wordpress.com/

Amoroso sa...

Halvar: Det är så sant.. Kommer såklart att kika in!!

Ango sa...

Oj, hjälp, det här är en bok som jag vill ha, emn som jag nog inte skulle våga öppna ;-). Jag kanske ska avsluta mina studier först och ta tag i den här boken sedan? Det skulle vara kul att veta vilka titlar det är i boken i alla fall.

Kram
/Ango