En tid för avslut...

Author: Amoroso /


Det är dags att gå mot andra tider. Amoroso är från och med idag ett avslutat projekt. Bloggen kommer att finnas kvar, men kopplas bort från rankningslistor och dylikt. Den kommer inte att uppdateras mer och det går inte att kommentera!

Bloggens framtid diskuteras på olika håll just nu. Det har hänt oerhört mycket på bokbloggfronten på dessa två år som jag har bloggat, inte minst med tanke på hur samarbetet med förlagen har utvecklats.

Bokbloggar är en av mina egna största inspirationskällor till att hitta nya boktips. Bokbloggare känns som det enda mediumet idag som blandar gammalt och nytt i sina reccensioner och det gör dem unika! Jag hoppas att utvecklingen kommer att gå till mer specialiserade bloggar, vad sägs om klassiska dramer eller afrikansk litteratur. Vem vet, jag kanske startar en själv om några år? Nu är det dock annat som måste vara viktigare. Tack för denna tid, för alla härliga kommentarer och fina mail som har kommit genom åren.

Jag säger nu som Henry David Thoreau:
"Jag lämnade skogarna av samma goda skäl som jag begav mig dit. Kanske hade jag känslan av att jag hade åtskilliga andra liv kvar att leva och inte kunde lägga mer tid på detta"

0 kommentarer: