Älskade bokrea!

Author: Amoroso /


Äntligen dags igen! Vad tittar ni efter och på vilka ställen? Jag har kollat igenom Adlibris, Bokus och CDON. Hittills är det några givna favoriter:

* Kafka på stranden (59:- Cdon)
* Tolv gånger Pinter (49:- Adlibris, passa på alla ni som är med i nobelpristagarutmaningen)
* Rudin av Ivan Turgenjev (59:- Bokus)
* Mörkrets hjärta i inbunden form av Joseph Conrad (59:- Bokus) .

Det finns ju (som vanligt) hur mycket som helst men jag tänkte att jag skulle försöka hålla på mig lite i år. Hur mycket pengar brukar ni spendera på bokrean?

7 kommentarer:

Ango sa...

Jag har faktiskt inte kikat så mycket ännu, men ska börja kika på de ställen du redan nämnt i eftermiddag och göra förhandsbokningar.
Guldgruvor i bokrean brukar lokala butiker vara. Vårt lokala Konsum brukar ha ett relativt hyfsat sortiment på såväl skönlitteratur som fakta- och barnböcker. Dessutom brukar de köra halva reapriset på "det som blev över" efter ett par veckor. Då kan man göra rejäla fynd!

Kram
/Ango

Lyran sa...

Jag shoppade på AdLibris igår, köpte bl a en Fogelström-box och 9x Pinter. Idag blev det en hel del Coetzee från Bokus :-)

magisteruppsats2009@hotmail.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Catrin sa...

Brukar faktiskt väldigt sällan handla på bokrean! Det är av ekonomiska (!) skäl. Så här dags i februari brukar jag ha väldigt lite pengar.

Dessbättre har det förändrat sig till det bättre de senaste åren. Dels är min ekonomiska situation något stabilare, dels har ju nätbokhandelns intåg gjort att man kan beställa och betala senare.

Kanske blir det något från AdLibris.

Amoroso sa...

Ango: Wow, Konsum är ju inte första stället man tänker på annars. Tänk så trevligt det är med lokala små specialiteter :-)

Lyran: Ja just det, 9 * Pinter icke heller att förglömma! Bäst att passa på att inhandla båda två. Guldtillfälle.

Catrin: Något speciellt du är sugen på? Annars brukar det ju bli så att man strövar runt på måfo och hittar en massa nya behov man inte visste att man hade... Det är väl det som är nackdelen med hela rean förstås. Fast jag brukar inte heller handla så mycket, försöker att inte göra några impulsköp som många ( de flesta ?) gör..

Kerstin sa...

Jag har gjort en förbeställning på drygt 600 kr på Adlibris redan =) Sen kommer jag att gå på bokhandeln i stan (Bokia) första readagen kl 7, bara för att det är roligt.
Precis som Ango brukar jag sen hålla utkik på Konsum och ICA.
//Kerstin

Eva sa...

Jag brukar köpa alldeles för mycket!!! Man beställer ju på nätet och så besöker man ju bokhandlar också!