Ur mina sprickor kommer ord Sara Jansson

Author: Amoroso / Etiketter: , ,

"Kanske är vi alla en eka på ytan av vår inre ocean" (Ur dikten Till er). Vacker poesi om kärlek som går direkt till hjärtat.
En lysande debut från Sara Jansson om att bära någon som inte vill bli buren. Om att vara den starka, den som alltid bär. Och att förbli allt detta, därför att man älskar någon.

"Något i dig börjar blöda

i samma stund öppnas
något i mig
för att ge din smärta rum"

3 kommentarer:

britten sa...

Sara Jansson ! så spännande och så oerhört vackert du läser för oss..det där är en bok som jag definitivt vill ha...försöker numera annars låna böcker då det blir så fullt överfullt i alla bokhyllor.
Filmen du skriver om har jag också sett och trots att jag inte är så förtjust i svenska filmer så tyckte jag om den och tycker att detvar väldigt starkt skådespel..KRAM min vän och hoppas din vecka blir bra

Irene sa...

Hej!

Mycket vackert.

Du som älskar att läsa liksom jag, har du lust att vara med om att skriva i min bloggroman, Vi möttes på ICQ som jag startade i går.

Solvarma hälsningar från Irene

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Irene: Låter som ett intressant projekt! Kommer att kika in och se hur det går men måste tyvärr själv avstå från att haka på! Tiden, du vet...! Kanske någon annan härinne nappar?